Uusi elämä luonnonkauniissa, autenttisessa Espanjassa... Aivan kuin olisin tullut toiselle planeetalle... Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa... Sijoita korkeampaan elämänlaatuun, turvallisuuteen ja laadukkaampiin asuntoihin...

ALTEA/ FINESTRAT/ BENIDORM

"....Taattua Auringonpaistetta...."

Alicnten yli 300 aurinkoista päivää vuodessa: Ideaali lämpötila, sekä meren ja vuorten yhdistelmän luoma ilmasto tekevät Espanjasta Maailman Terveysjärjestön (WHO) mukaan yhden maailman terveellisimmistä paikoista elää.

Ilmasto on alueilla kautta vuoden erittäin lämmin ja aurinkoinen. Maaliskuusta marraskuuhun keskilämpötila vaihtelee 15 ja 27 asteen välillä. Viileimpinä kuukausinakin päiväsaikaiset keskilämpötilat pysyvät 15 yläpuolella. (keskilämpötila yli 12 astetta) Eroa Suomeen voi olla siis jopa yli 40 astetta!

Altean lähialueilla on kunnia olla monen kuuluisuuden, taiteilijan ja poliitikon arvostama paikka johtuen siitä, että Altea on yksi Costa   Blancan ja koko Espanjan kauneimmista paikkakunnista....(Wikipedia) Altea on historiallinen taiteilijakaupunki Välimeren rannalla ollen täydellinen vastakohta Espanjan turistikaupungeille, Lisäksi Altean lähialueet täydentävät tämän alueen yhdeksi parhaaksi paikaksi asua Espanjassa. (AVAA TÄSTÄ TUHTI TIETOPAKETTI ALUEESTA JA ESPANJASTA YLEENSÄ)

Altea ja sen lähiympäristö on voittanut useita valtakunnallisia palkintoja kauneudestaan, siisteydestään ja turvallisuudestaan. Nyt voit siis sijoittaa alueelle, jota myös espanjalaiset itse arvostavat. Altea tarjoaa Sinulle ympäristön, jota monet espanjalaiset kutsuvat "salaiseksi helmekseen".

Benidorm: Vilkkaan elämän etsijälle tarjoamme myös Espanjan Manhattanin eli Benidormin parhaimmat asuntokohteet!

Lisäksi kauttamme löytyvät kaikki lähialueen muut hyvät asuinalueet: Löydä oma kotisi rauhallisesta vuoristokylästä tai vaikkapa korkeatasoiselta uudisalueelta, josta vain muutama kilometri matkaa valkoisille hiekkarannikoille, golfkentille ja huvipuistoihin.

Klikkaa tästä ja kerro toiveesi meille, etsitään yhdessä unelmiesi asunto! (Linkki)